fbpx
 

Instituut

Huidverbetering by Geneo+

Oxygeneo

Het alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en
zuurstofbehandeling in één!

Geneo+ introduceert de OxyGeneo behandeling. Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd.

Wat OxyGeneo™ technologie uniek maakt? De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering. De behandeling behaalt in 15 minuten het resultaat van een reguliere, anderhalf uur durende, behandeling. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. Hiermee is OxyGeneo hét alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en een fruitzuurpeeling in één.

OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen. Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en Gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen.

Contra-indicaties: Zwangerschap en borstvoeding, huidkanker, diabetes, bloedstollingsstoornissen en actieve acné.

Meer info? https://www.geneo.nu/hoe-werkt-oxygeneo/

Ultrasound

Voor maximale opname van specifieke ingrediënten.

Verbetert de opname van actieve ingrediënten
Verhoogt het celmetabolisme en microcirculatie
Verbetert de vochtbalans
Vernauwt poriën
Vermindert couperose
Reduceert wallen rondom de ogen.

Gelaatsverzorgingen by Arkana

Arkana is een Pools merk dat ruim 7 jaar bestaat. Het moderne merk biedt dermocosmetica aan van de toekomst en combineert innovatie en medische effectiviteit.
Hun cosmetica (of ook wel cosmeceutica genoemd) bevatten geen kunstmatige toevoegingen (parabenen, siliconen of stoffen van dierlijke oorsprong) en zijn niet getest op dieren. Hun samenstelling maakt dat ze verdraagbaar zijn voor zo goed als elk huidtype!

Elke gelaatsverzorging omvat een huidanalyse, reiniging, peeling, verwijdering van onzuiverheden, epilatie van de wenkbrauwen, serum, massage van gelaat, decolleté en schouders, masker, verzorgende dagcrème en professioneel advies.

Er kan gekozen worden voor een ‘Pro’ of een ‘MD’ (=Medical) verzorging.
Bij een ‘Pro’ gelaatsverzorging zullen producten gebruikt worden van de ‘Pro’ lijnen van Arkana, uw huid wordt geconditioneerd, in balans gebracht en verzorgd.
Bij een ‘MD’ gelaatsverzorging worden producten gebruikt van de ‘Medical’ lijnen van Arkana, deze producten zijn erop gericht om naast een goede verzorging uw huid te verbeteren en te herstellen. Door de hoge concentratie aan werkstoffen zal uw huid op een natuurlijke manier, positief beïnvloed worden.

Kiest u voor een behandelplan op lange termijn om een specifiek huidprobleem aan te pakken of wil u gewoon even een moment voor uzelf? Ik bezorg u sowieso een me-time moment met een mooi resultaat!

U kan bij mij ook terecht voor advies over producten voor thuisgebruik.

Manicure by Mavala

Handverzorging

Omvat: reiniging van de handen, vijlen van de nagels, verzorging van de nagelriemen, verwijderen van velletjes, verzorgende handcreme.
Indien nodig wordt er ook een passende behandeling gestart bij eventuele problemen van de nagels.

Lakken van de nagels

French manicure of 1 kleur

Voetverzorging by Footlogix

Voetverzorging

Omvat: knippen en vijlen van de teennagels, reinigen van de nagelwallen, verwijderen van eelt en voetmassage.

Footlogix is de eerste en enige ‘Pediceutical’-voetverzorgingslijn ter wereld.
Deze producten zijn op basis van de revolutionaire “Dermal Infusion Technology”
Via een gepatenteerd afgiftesysteem dringen de actieve bestanddelen door de hoornlaag in de lagen van de opperhuid en helpen de huid weer gezond te worden. Het product laat geen vette laag achter en sluit de huid niet af.
De huid is gehydrateerd en behoudt haar vermogen om normaal te functioneren.
Resultaat: Gezonde voeten!
Footlogix verdeelt ook producten voor thuisgebruik. Ik adviseer je hierover graag.

Lakken van de nagels

French manicure of 1 kleur

manicure Glance of Beauty

Gelish

Gelish is een wonderbaarlijke gel-nagellak die uw nagels helpt te verstevigen en te groeien.
Hij scheurt niet, breekt niet af en pelt niet af.

Omvat: een basismanicure en het aanbrengen van deze Gelish nagellak, in verschillende lagen.
U heeft de keuze tussen een french manicure of een full color. Uw nagels blijven er 3 tot 4 werken verzorgd uitzien.

Gelish is afweekbaar in 10 minuten waardoor de natuurlijke, gezonde nagel behouden blijft. Er komt dus geen vijlwerk aan te pas!
Hierdoor raken uw nagels ook niet beschadigd.

Ontharingen

Ontharingen worden uitgevoerd met zowel lauwe hars (met strips) als met warme hars (filmhars, zonder strips). Voor de gevoelige zones (zoals het gelaat, oksels en bikinilijn) wordt er filmhars gebruikt.

Lauwe hars wordt met een spatel aangebracht en nadien worden de haartjes met strips verwijderd.

Door je regelmatig te laten epileren met hars verfijnt de structuur van de haren en groeien ze minder snel terug waardoor de huid dus langer glad blijft (gemiddeld 3 tot 4 weken).

Op zoek naar een fijn geschenk?